У шкіряному топі і стильних трєніках: DOROFEEVA стала секретною гостею концерту «Музика війни»

DOROFEEVA
На події, де хедлайнеркою стала Надя Дорофєєва, вдалося зібрати 200 000 грн для ЗСУ. Розповідаємо, як пройшов другий благодійний концерт «Музика війни» у Києві.

18 листопада у київському ресторані Boho відбувся великий благодійний івент — концерт «Музика війни». Організаторами події стали Boho та портал «Музвар». Метою події стало залучення гостей до благодійної справи — збору коштів на придбання позашляховика Jeep для Реактивного дивізіону 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Для цього волонтерами «Тилові Хом’яки» було відкрито публічну банку, до якої кожен охочий міг докластись гривнею через донат, взявши участь у аукціоні зіркових та військових лотів, або просто придбавши квиток на подію.

Велика кількість гостей та лотів допомогла зібрати 200 тисяч гривень. Цієї суми вистачить не тільки на купівлю авто, а й для придбання термобілизни військовим. На події серед лотів були представлені зіркові бокси від MONATIK та Макса Барських, колекційна книга «Аркур. Натхнення» від Ростислава Ріпки. Серед військових лотів охочі могли придбати картину з підписами Валерія Залужного, Ігора Табуреця та автора фрази про «російський корабель» Романа Грибова; набір шотів з кулеметних гільз від волонтера Олександра Слободянюка; браслет з останньої партії металу «Азовсталі»; набір від Олександра Нікітюка — автора марок з псом Патроном та інші.

Читайте також

Надя Дорофєєва розповіла, скільки важить та чи планує народжувати

Надя Дорофєєва розповіла, скільки важить та чи планує народжувати

Єгор Гордєєв — про війну, кохання і психологічні травми. Відверта розмова з Viva!

Єгор Гордєєв — про війну, кохання і психологічні травми. Відверта розмова з Viva!

Благодійний концерт об’єднав на одній сцені як представників молодого покоління українських артистів, так і справжніх мастодонтів шоубізнесу. Впродовж концерту звучали хіти сьогодення, які не виходять з музичних YouTube-трендів та хіт-парадів різноманітних стрімінгів, підтримуючи щодня бойовий дух наших воїнів та надихаючи кожного українця. Присутні насолоджувались хітами Сергія Бабкіна, Wellboy, Lely45, Слави Камінської, проєкту «Мюслі UA» та гурту «Тонка», Uliana Royce та інших.

Головною родзинкою концерту став вихід на сцену секретної гості. Під подив та оплески 400 глядачів на сцену вийшла DOROFEEVA. Надя Дорофєєва, за творчістю та бурхливим особистим життям якої слідкують мільйони шанувальників, цього вечора здивувала стильним вбранням — шкіряним кроп-топом, що підкреслив струнку талію співачки, у поєднанні зі спортивними штанами, а також презентувала частину свого великого шоу, яке відбудеться 2 грудня у Києві.

Нагадаємо, на першому концерті «Музика війни» було зібрано 100 000 грн

Фото: пресслужба

Леся Нікітюк, Нікіта Добринін і Даша Квіткова на відкритті нового модного простору CHER’17
Попередній матеріал

Леся Нікітюк, Нікіта Добринін і Даша Квіткова на відкритті нового модного простору CHER’17

Lida Lee
Наступний матеріал

Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві

Новини партнерів